Op Di of Do voor 15u besteld,
morgen in huis!

We doen zendingen op Dinsdag en Donderdag, pakketpost kan geleverd worden op een afgifte punt.

Gratis zending vanaf €50,-

Betaal snel en veilig met iDeal

In de lente en zomerperiode lukt het meestal wel maar helaas niet altijd om orders op tijd te versturen, excuus. We proberen dit dan te beperken tot 1 dag vertraging.

Schaatsen

3 artikel(en)

Schaatspro richt zich vooral op de verkoop van professionele schaatsaccessoires, we krijgen zo nu en dan schaatsen binnen en deze zullen via deze pagina aangeboden worden.

Het assortiment schaatsen is dus beperkt.

 • Zandstra 1383 combi m40 valt klein!

  Het betreft maat 40 maar valt klein.

  Geschikt voor maat 39.

  Direct leverbaar!

  Schoen:
  De Zandstra moulded schoen met drie gespsluiting. De voordelen van de 3-gespschoen zijn naast de zeer goede steun, het gemak van het snel aan- en uittrekken (de handschoenen hoeven niet meer uit!). Indien nodig kan men de gespen na enkele minuten schaatsen wat strakker zetten. Een schoen met een hoog comfort voor vele uren schaatsplezier. Schaatsijzer: Een lage Nylon Noor met High Carbon Springsteel (58Rc).

  Foto wijkt iets af.

  Normale prijs: € 165

  Special Price € 155

  Vergroot
  Vergroot
 • Zandstra / Ving 3592 Klapnoor maat 42

  Schoen
  De Zandstra Semi Soft schoen combineert een zeer laag gewicht met warmte en comfort. Tegelijk geeft de schoen steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid, blaren en koude voeten behoren tot het verleden.

  Schaats
  Een lage klapnoor met Roest Vast Staal(Toolsteel). Het staal heeft een hardheid van 60 Rc. en is 1.25 MM dik. Praktijktesten hebben aangetoond dat dit een ideale dikte is voor zowel gebruik op zowel kunst- als natuurijs.

  LET OP: Valt vrij klein

   

  Normale prijs: € 225

  Special Price € 199

  Vergroot
  Vergroot
 • Hunter Race Handschoen

  De Aerodynamische Race handschoen van Hunter is niet bedoeld voor comfort, bescherming of warmte maar wordt veel gebruikt in wedstrijden wanneer de rijder een een downstart/ driepuntstart maakt. 

  Één hand is dan aan het ijs. Op de gewenste handschoen maakt men vaak een stukje watervast schuurpapier of iets anders scherps om grip te hebben op het ijs. Door het aerodynamische ontwerp verliest u geen snelheid.

  Snijvastheid
  Warmte
  Aerodynamisch
   
  Let op: het betreft een zeer kwetsbaar product.

  Normale prijs: € 29,95

  Special Price € 20

  Vergroot
  Vergroot