Zendingen en Retourneren

Retour zenden van uw bestelling

U heeft het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangs zonder opgave van reden te retourneren,  Binnen 14 dagen na het ontvangen van uw retourzending zullen wij het volledige bedrag aan u crediteren. Enkel de kosten van de retourzending, van uw huis naar ons postadres, zijn voor uw eigen rekening.

De retourzending is voor risico van de koper, onze ervaring is dat PostNL ook bij standaard zendingen een uitstekende dienst heeft. Wilt u zekerheid? Stuur uw zending dan per aangetekende post aan ons retour.

Uw retourzending dient goed verpakt en in goede staat retour gestuurd te worden. Heeft het product een gebrek bij ontvangst? Geef dit dan vooraf bij ons aan.

Zendingen

Bij Schaatspro doen wij er alles aan om onze artikelen goed verpakt en met aandacht aan ons postbedrijf af te leveren, we hopen dus dat alles naar wens verloopt. Heeft u onverhoopt toch een opmerking over de levering of over de bestelling of de staat van de geleverde prodcuten, neem dan even contact met ons op via info@schaatspro.nl.

Garantie

De meeste artikelen hebben een garantie van 1 jaar, wij geven in ieder geval op alle artikelen een garantie van 6 maanden. Mocht er iets defect zijn gegaan binnen de gestelde garantietermijn neem dan voordat u het artikel retour stuurt even contact met ons op. Dit kan bij voorkeur via info@schaatspro.nl of eventueel telefonisch via 0517-712055.

Adres post en retourneren

Schaatspro.nl
Zeilmakersstraat 2
8861SE Harlingen
Netherlands

Adres grote vracht en schaatsen slijpen

Schaatspro.nl
Galvanistraat 40
8861NC Harlingen